ELS NOSTRES TRACTAMENTS PRINCIPALS

Presentem una àmplia oferta de serveis que segur resoldran amb èxit les seves necessitats. Estem capacitats i capacitades per tractar totes les afeccions i patologies que es desenvolupen al peu. Confiï en les nostra professionalitat.

PODOLOGIA GENERAL

Base fonamental de la cura del peu, que inclou el diagnòstic i tractament de les afeccions de la pell i les ungles. Totes aquells mals que es presenten al peu alterant el normal funcionament d’aquets.

Hiperqueratosis – callossitats
Distrofies ungueals
Fongs
Ungles encarnades
Berrugues i papil·lomes

BIOMECÀNICA Y PODOLOGIA ESPORTIVA

Anàlisi de la marxa, la petjada i la postura, dels gestos esportius al peu mitjançant sistemes computeritzats. Estudi de les alteracions i disfuncions mecàniques del peu i el seu tractament.

Plantilles a mida personalitzades
Fascitis plantar
Tendinitis
Lesions del tendó d’Aquiles
Peus excessivament pronats o supinats
Sesamoiditis

PODOLOGIA INFANTIL

El malalt pediàtric es troba en una etapa de creixement, desenvolupament i formació contínua. El tractament precoç corregeix i prevé lesions futures que s’estructuren de manera irreversible. Per aquest motiu és clau l’exploració i el reconeixement de l’anatomia als nens, així com el comportament biomecànic del seu peu.

Peu plà laxe infantil
Alteracions de la marxa cap endins (aducció) i cap enfora (abducció)
Compensacions posturals
Marxa de puntetes

PEU DIABÈTIC

Perquè la prevenció és un dels nostres objectius, col·laborem amb el el sistema públic de CATSALUT per a les revisions periòdiques dels pacients amb peus de risc dedicant-los l’atenció i cura especial que requereixen.

Úlceres
Neuropaties
Educació per a la prevenció

CIRUGIA DEL PEU

Som especialistes en resolucions de problemes de forma definitiva. L’elecció de la tècnica adeqüada en cada patalogia i una realització acurada de la mateixa és la nostra garantia d’èxit./span>

HAV, galindons
Dits en urpa o martell
Onicocriptosis o ungles encarnades
Verrugas
Helomas interdigitales (callos)

Altres serveis a la Clínica Podología Poblenou

laser

Tratactament Làser

La teràpia de làser de baixa potencia és un tractament no invasiu ultilitzat per professionals de la salut. S’aplica sobre lesions per millorar la cicatrització de ferides i la curació de teixits tous, reduir la inflamació i alleujar el dolor agut i crònic.

El làser complementa altres teràpies com la Punció seca en el tractament de punts gallet o el tractament amb àcids en les berrugues plantars

podologia poblenou - vendajes neuromusculares

Embenatges neuro musculars

El Taping Neuromuscular, Kinesiotape o Embenatge Neuromuscular, és un mètode d'embenatge especial, que a diferència dels clàssics embenatges utilitzats en rehabilitació, permeten el moviment de la zona embenada.

Això és gràcies a les característiques especials de les benes usades i de la seva forma d'aplicació. Indicat per a alleujar el dolor i la inflamació en esquinços, tendinitis, control articular i muscular, propiocepció, etc.

2INFILTRACIoN

Infiltracions

La infiltració és una tècnica que consisteix en l'aplicació directa d'un principi actiu en el lloc anatòmic on ocorren els mecanismes patogènics de la malaltia, amb l'objectiu de suprimir localment la inflamació i a fi de disminuir el dolor i accelerar la recuperació funcional.

Podem oferir-li els tractaments més nous: Corticoterapia, Factors de creixement i Col·lagen MD

radiographia

Ecografia i Radiografia digital

Disposem de l'última tecnologia per a la realització d'un diagnòstic ràpid, segur i eficaç, que ens ajudi a un tractament més primerenc i resolutiu.

reconstruccioines-ungeales

Recontruccions Ungueals

Moltes són les causes que provoquen canvis físics en l'aspecte de les nostres ungles, malalties sistèmiques, traumatismes, atròfies matricials... A nosaltres com a podòlegs especialistes també ens preocupa l'aparença de les teves ungles perquè puguis lluir-les amb aspecte saludables.

estirilizacion

Esterilització

La nostra clínica compleix amb tots els requisits que la llei exigeix per a tractar-li amb les màximes garanties d'esterilització en tots els seus equips i instrumental, oferint als nostres pacients Seguretat i Confiança. El nostre número de registre de la Generalitat és E08907720.

Desplaça cap amunt